Episoadele businesstalk

Urmărește episoadele businesstalk cu antreprenori de succes
și învată din greșelile lor!

Iulian Terciu

Ce sunt organizațiile de forță? Te-ai gândit că până și biserica – indiferent de confesiune – face parte din această categorie? Ei bine toate acestea și multe alte lucruri interesante vei afla urmărind acest episod! Invitatul din acest episod de podcast este Iulian Terciu. Este specializat pe managementul organizațiilor antreprenoriale indiferent de mărimea și tipul lor, private sau publice. Fundația specializării lui este managementul resurselor umane cu tot ceea ce implică acest segment!

01.

Sodales ornare diam amet volutpat

Suspendisse lacus tellus consequat mi sed lorem tellus convallis penatibus enim non auctor sagittis, commodo, dictum quis lorem imperdiet urna.

Invitatul din acest podcast este Ilie Pană. Dacă nu ai auzit de Fabrica de Șosete și Farmacia de Detergent atunci, cu siguranță trebuie să urmărești acest episod. Ilie Pană este fondatorul acestor branduri de succes, cu capital 100% românesc. Deși în primă instanță, producția – în general – pare ceva ușor, fondatorul acestor fabrici de șosete/detergent, îți va prezenta și o latură necunoscută a afacerii.

În episodul de astăzi îl avem invitat pe Valentin Manea. Un trainer de succes din Brașov. Valentin are o experiență de peste 12 ani în training-ul departamentelor de vânzări, marketing și call center. A activat pe partea de suport în unele dintre cele mai mari multinaționale din țara noastră, iar în momentul de față, lucrează independent. Ajută business-uri mici și mari să devină mai profitabile și să atingă potențialul maxim de performanță!

În acest episod de podcast îl avem invitat pe Eduard Roman. Un antreprenor de succes din Constanța, care ne relatează experiența sa în afaceri, precum și modurile în  care se fac banii pe litoralul românesc. A avut mai multe business-uri, de la firmă de catering și parc auto, până la curățătorie și cafenea. Pe unele încă le mai are și îi aduc venituri frumoase!

Urmăriți episodul cu Cornel Hărșan, web developer și proprietar agenție digitală. Cornel crează experiențe digitale și ajută antreprenorii să aibă o prezentă online adaptată nevoilor actuale.

Urmăriți evoluția lui Daniel Săvuică de la începutul unui magazin online în România, la pizzerie în UK, firma de construcții, trading cu mașini, precum și alte business-uri în Statele Unite.

One on One Sessions

Purus sociis etiam blandit magna amet

Nulla mauris arcu ultricies odio quis nibh diam platea eu augue ornare tellus viverra natoque scelerisque.

Velit lorem tristique lobortis non pellentesque

Aliquam at nunc tempus orci, at vitae mi platea bibendum risus, leo in ut blandit fames ornare feugiat in morbi varius.

Viverra ipsum eget lectus

Tempus vitae tempus pellentesque at egestas aliquam, odio id nunc eu tempor libero suspendisse ullamcorper pretium, faucibus amet ultricies quis.

Tim is dolor ipsum leo enim amet purus orci, cras donec neque velit maecenas sit adipiscing eu morbi cras eu mi, risus sapien pretium pellentesque arcu.
Sean Paul, Director
Lectus at purus placerat bibendum auctor viverra sit volutpat semper aenean sagittis, lacinia faucibus diam aliquam.
Anthony Rodgers, Manager