Episoadele businessTalk

Urmărește episoadele businessTalk cu antreprenori de succes!

Mihaela Vodnar

Afaceri de succes la Cluj cu Mihaela Vodnar & Radu Popa

Invitata nostră Mihaela Vodnar este o antreprenoare de succes cu o experianță de aproape 18 ani în zona de beauty. Deține un salon de înfrumusețare în Cluj, și o platformă de școlarizare pentru viitorii antreprenori care vor să se dezvolte în această direcție!

01.

Sodales ornare diam amet volutpat

Suspendisse lacus tellus consequat mi sed lorem tellus convallis penatibus enim non auctor sagittis, commodo, dictum quis lorem imperdiet urna.

De la distribuție la construcția de case prefabricate cu Doru Poloșan & Radu Popa

Doru Poloșan este un antreprenor cu o experiență de 35 de ani pe piața de afaceri românească. În acest episod vă prezint atât povestea de viață a invitatului cât și parcursul antreprenorial al acestuia! De la distribuție la construcția de case prefabricate, eficiente energetic!

Educația financiară și accesarea creditelor bancare cu Bianca Noaghea & Radu Popa

În acest episod vom afla mai multe despre importanța educației financiare, despre instrumentele bancare, tipurile de credit, și mai ales cum putem învăța copiii astăzi în așa fel încăt să devină adulții educați și responsabili de mâine! Ei trebuie să știe cum să câștige, să economisească și să doneze…

Descoperirea oportunităților de afaceri prin coaching cu Paul Adrian Costin & Radu Popa

În acest episodul de podcast  vom afla ce este coaching-ul, cum ne ajută să ne descoperim la nivel de individ și mai ales ce oportunități de afaceri ne poate scoate în cale! Paul Adrian Costin este fondatorul primei școli de coaching acreditată din România, un antreprenor și coach de succes!

Realități antreprenoriale pe plaiurile mioritice! Marius Zinveliu & Radu Popa

Cu o afacere în Tehnologia Informației, Marius Zinveliu a pus pe picioare aceast business în mai puțin de 10 ani și a dovedit că îndiferent de aspectele legislative se poate face calitate la un alt nivel în țara noastră. Urmărește acest episod și vei afla multe dintre realitățile cu care se confruntă intreprinzătorii din România în afacerile lor. De la relația cu instituțiile statului până la așteptările nerealiste pe care le au angajații în relația lor cu angajatorii și multe altele…

Provocări și motivație antreprenorială în afaceri! Ștefan Obreja & Radu Popa

Invitatul din aceast podcast este Ștefan Obreja, un antreprenor de succes care conduce 12 clinici stomatologice la nivel de țară. Toate locațiile sunt doatate cu aparatură și tehnologie laser de ultimă oră. Viața nu a fost mereu roz pentru el și a început de jos. Pentru a deschide prima afacere și-a riscat bunul cel mai de preț, locuința! A pierdut dar nu s-a dat bătut, iar acuma are una dintre cele mai de succes afaceri din România!

Managementul organizațiilor de forță! Iulian Terciu & Radu Popa

Ce sunt organizațiile de forță? Te-ai gândit că până și biserica – indiferent de confesiune – face parte din această categorie? Ei bine toate acestea și multe alte lucruri interesante vei afla urmărind acest episod! Invitatul din acest episod de podcast este Iulian Terciu. Este specializat pe managementul organizațiilor antreprenoriale indiferent de mărimea și tipul lor, private sau publice. Fundația specializării lui este managementul resurselor umane cu tot ceea ce implică acest segment!M

Cum să faci o fabrică de șosete! Ilie Pană & Radu Popa

Invitatul din acest podcast este Ilie Pană. Dacă nu ai auzit de Fabrica de Șosete și Farmacia de Detergent atunci, cu siguranță trebuie să urmărești acest episod. Ilie Pană este fondatorul acestor branduri de succes, cu capital 100% românesc. Deși în primă instanță, producția – în general – pare ceva ușor, fondatorul acestor fabrici de șosete/detergent, îți va prezenta și o latură necunoscută a afacerii.

Apelând la trainerul potrivit, cu siguranță îți crești cifra de afaceri. Valentin Manea & Radu Popa

 În episodul de astăzi îl avem invitat pe Valentin Manea. Un trainer de succes din Brașov. Valentin are o experiență de peste 12 ani în training-ul departamentelor de vânzări, marketing și call center. A activat pe partea de suport în unele dintre cele mai mari multinaționale din țara noastră, iar în momentul de față, lucrează independent. Ajută business-uri mici și mari să devină mai profitabile și să atingă potențialul maxim de performanță!

Învață cum se fac banii pe litoralul românesc! Eduard Roman & Radu Popa

În acest episod de podcast îl avem invitat pe Eduard Roman. Un antreprenor de succes din Constanța, care ne relatează experiența sa în afaceri, precum și modurile în  care se fac banii pe litoralul românesc. A avut mai multe business-uri, de la firmă de catering și parc auto, până la curățătorie și cafenea. Pe unele încă le mai are și îi aduc venituri frumoase!

Cum să faci un site care îți aduce bani. Cornel Hărșan & Radu Popa

 Urmăriți episodul cu Cornel Hărșan, web developer și proprietar agenție digitală. Cornel crează experiențe digitale și ajută antreprenorii să aibă o prezentă online adaptată nevoilor actuale. Intr-o lume care se digitalizează din ce în ce mai mult, profesioniștii din această industrie devin indispensabili. 

Învață cum să devii un antreprenor de succes cu Daniel Săvuică & Radu Popa

 Urmăriți evoluția lui Daniel de la începutul unui magazin online în România, la pizzerie în UK, firma de construcții, trading cu mașini, precum și alte business-uri în Statele Unite. Invitatul nostru din acest episod de podcast se ocupă cu comerț online și conduce o afacere de succes care îî generează profituri însemnate!

One on One Sessions

Purus sociis etiam blandit magna amet

Nulla mauris arcu ultricies odio quis nibh diam platea eu augue ornare tellus viverra natoque scelerisque.

Velit lorem tristique lobortis non pellentesque

Aliquam at nunc tempus orci, at vitae mi platea bibendum risus, leo in ut blandit fames ornare feugiat in morbi varius.

Viverra ipsum eget lectus

Tempus vitae tempus pellentesque at egestas aliquam, odio id nunc eu tempor libero suspendisse ullamcorper pretium, faucibus amet ultricies quis.

Tim is dolor ipsum leo enim amet purus orci, cras donec neque velit maecenas sit adipiscing eu morbi cras eu mi, risus sapien pretium pellentesque arcu.
Sean Paul, Director
Lectus at purus placerat bibendum auctor viverra sit volutpat semper aenean sagittis, lacinia faucibus diam aliquam.
Anthony Rodgers, Manager